Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Grillet hummer

Antal: 1 Portion

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Hummer

Hummer råHøjtid: Skt. Hans

Indsendt :


Ingredienser:
500 g.hummer per person
 smør
 lidt hvidløg
 lidt hakket persille
 lidt havsalt
 
 Servering:
 Fintsnittet salat
 lime i både eller skiver


Opskrift:

Lav først en hvidløgssmør med persille og havsalt.

Dræb hummerne ved at stikke kniven i hoved og flække dem på langs mod halen. Du skal halvere hummerne i to ligeså store sider. Rens dem ved at fjerne mavesækken og tarmen (den sorte strimmel der går fra hoved til halen).

Dæk hver halve hummer med hvidløgssmør og sæt under grillen. Hvis vejret er til det, kan du også grille dem i din havegrill, men så starter du med at grille dem på kødsiden og kommer først smørret på når du vender dem.

Server dem på fintsnittet salat og giv lime, ristet brød og lidt ali-oli til.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (46 stemmer)

Opskriften er vist 55819 gange,
og udskrevet 1791 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


  -  2014-10-04 11:05:32
3 drenge og fire hummere glæder sig , svamperisotto, bladsalat, birkesdressing, koldekartofler vendt i en olie med persille citronskal skalotteløg, hvidløg. hjemme bagte knækbrød kold smor mums

Ingolf Vejle  -  2014-03-30 11:54:38
Fantastisk lækker og nem måde at tilberede hummer på, særligt når man ikke lige står og har en 200 liters gryde ;-)

Piloten  -  2013-06-14 16:53:05
Det må simpelthen prøves. Har altid drømt om det, men er aldrig nået så langt. Godt det snart er Sankt Hans.

John Ø  -  2011-04-25 08:54:57
Kan varmt anbefales

  -  2009-05-16 17:16:15
hvor lang tid og hvor varmt i varmen?

  -  2008-01-08 13:47:36
Her må selv gammel erhvervsfisker, tage hatten af. Det er bare rigtig lækkert.

Heidi  -  2007-12-31 15:41:24
utrolig lækker forret kan varmt anbefales også hvis man prøver for første gang har lavet den flere gange og den falder i god jord

Sune  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg ved ikke om den lave karakter skyldes folks manglende evner i et køkken, for denne ret smager fantastisk, og kan varmt anbefales.