Bradepandekage med appelsin

Bradepandekage med appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryuseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æg
350 g.sukker
250 g.smør/margarine
360 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
3 spsk.Kakao
2 tsk.vanillesukker
3 spsk.appelsinmarmelade
 dl.mælk
50 g.hk appelsinskal
 
 Creme:
100 g.mørk chokolade
125 g.smør/margarine
100 g.flormelis
1 æggeblomme
2 tsk.vanillesukker
3-4 tsk.Kaffe. instant. pulver
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker skummende. Smelt fedtstoffet og lad det svale. Rør fedtstoffet i æggemassen. Bland mel, bagepulver, cacao og vanillesukker og rør det i dejen skiftevis med marmelade og mælk. Tilsæt appelsinskal.

Kom dejen i bradepande ca 30x40 cm. og bag ca. 45 min ved 175º. Lad kagen blive kold.

Creme:
Smelt chokoladen. Rør fedtstof og flormelis sammen. Rør æggeblommen i sammen med vanillesukker og kaffepulver. Rør den afsvalede chokolade i. Fordel cremen over kagen og lav evt. mønster med en gaffel.

Skær kagen i små firkanter ved serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 20452 gange,
og udskrevet 425 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Utrolig lækker og luftig