Champingonsuppe

Champingonsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - SvampeSupper

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
10 g.smør
2 fedhvidløg, knuste
675 g.champignoner i skiver
1 literKarolines Basissuppe
1 dl.vand
0.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
2 dl.frisk, hakket persille
 
 Tilbehør:
200 g.flutes
 
Opskrift:
Smelt smørret i en stor, tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg og champignoner i ca. 5 min. Tilsæt Basissuppe, vand, salt og peber. Bring suppen i kog og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. Smag til.

Ved serveringen:
Hæld champignonsuppen i en stor, varm skål og server den hakkede persille i en lille skål ved siden af.





karakterer:
Opskriften er vist 20569 gange,
og udskrevet 276 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-19 10:49:23
Kan den fryses?

  -   2005-01-01 01:01:01
Utroligt så længe man må lede bare for, at finde en klassisk, orginal, champignonsuppe - uden kylling og jeg ved snart ikke hvad! Denne opskrift lyder i mine ører utroligt let og velsmagende, og jeg glæder mig meget til at skulle servere den for mine veninder, til mit housewarming (jeg finder mig en anden basissuppe, det skal ikke holde mig hen:).

  -   2005-01-01 01:01:01
Karolines Basissuppe er udgået