Små lammepiroger

Små lammepiroger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
1 dl.grahamsmel
200 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
0.5 tsk.salt
100 g.smeltet margarine
1 dl.mælk
 
 Fyld:
200 g.fårefars
1 lillefinthakket løg
1 spsk.olie
0.5 dl.vand
1 spsk.rosiner
0.5 citron, reven skal heraf
0.25 tsk.koriander
 salt
 peber
 
 æg til pensling
 
Opskrift:
Dej:
De tørre ting blandes i en skål. Margarine og mælk tilsættes, og dejen æltes let sammen.

Fyld:
Kød og løg svitses 3-4 min. i en gryde i olien. Vand, rosiner, citronskal, koriander, salt og peber tilsættes, varmes igennem og smages til.

Fyldet afkøles lidt.

Dejen rulles ud i en tynd plade og udstikkes i cirkler med et glas.

1 lille spsk. fyld lægges på hver. Pensles med æg i kanten og foldes sammen. Kanten trykkes til med en gaffel, og piroggerne pensles med æg.

Bagetid ca. 15 min. ved 200 grader på midterste ovnribbe.





karakterer:
Opskriften er vist 8357 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-08 18:37:23
Den dej kan jeg ikke få til at hænge sammen :(