Blommelagkage

Blommelagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lagkagebund
6 storemakroner
0.5 dl.sherry
 
 Fyld:
2.5 dl.kagecreme
0.5 dl.lys likør
 
 Pynt:
2.5 dl.piskefløde
1 spsk.sukker
1 tsk.vanilje
500 g.modne blå blommer
 
 Kant:
200 g.marcipan
100 g.flormelis
 
Opskrift:
Lagkagebunden dækkes med kagecreme, smagt til med likør. Makroner, fugtet med sherry, lægges på cremen og dækkes med flødeskum, smagt til med sukker og vanille. Halve udstenede blommer lægges på. Marcipan og flormelis æltes sammen og rulles til en bred strimmel, der lægges omkring kagen.





karakterer:
Opskriften er vist 26799 gange,
og udskrevet 382 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-24 09:30:41
Det lyder søreme lækkert. Jeg ville dog blande flødeskum i cremen, så bliver dem meget lettere i konsistens og tyngde. Jeg plejer at bruge ca. ½ liter piskefløde til creme lavet af ½ liter mælk. Det passer nogenlunde, der skal dog være lidt mere creme end flødeskum. Prøv selv!