Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Italienske hakkebøffer

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

Hakket oksekød - OksefarsOprindelsesland : Italien - Italiensk - Italienske

Indsendt :

Italienske hakkebøffer, billede 4 Italienske hakkebøffer, billede 1 Italienske hakkebøffer, billede 2 Italienske hakkebøffer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.hakket oksekød
 salt
 peber
2 spsk.smør
1 spsk.olie
 
 Sovs:
2 grofthakkede løg
2 fedhvidløg, knuste
3 spsk.olivenolie
1/2 kg.tomater ( evt fra dåse )
1 tsk.timian
1 tsk.rosmarin
1 dl.hvid eller rødvin
 salt
 peber
2 spsk.hakkede kapers
 grønne og sorte oliven
 


Opskrift:

Form kødet til bøffer og krydder dem med salt og peber. Steg dem i smør på en pande. Hold dem varme.

Lad de grofthakkede løg snurre sig klare i en gryde. Kom de knuste hvidløgsfed i sammen med flåede, grofthakkede tomater. Krydder med salt, peber, timian og rosmarin. Hæld vinen ved og lad sovsen snurre uden låg i 15 - 20 min. Smag den godt til. Rør kapers og oliven i og smag til. Anret bøfferne i den varme tomatsovs kom lidt finthakket kapers og lidt tomatsovs på hver bøf.

Løse ris eller kogt pasta serveres til.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 23688 gange,
og udskrevet 467 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Erling Nielsen  -  2017-07-12 19:46:01
Jeg har prøvet at lave den 2 gange - og begge gange synes jeg, at sovsen er blevet lidt for syrlig.