GUISO

GUISO, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.hakket oksekød
2 pr. p store løg
6 pr. p mellemstore kartofler
0.5 pr. p hvidkålshoved
750 g.gulerødder
2 dl.vand
½ terningbouillon
1.5 dl.ris
2 pr. p tsk karry
 salt
 peber
 timian
25 g.margarine
 
 
Opskrift:
Løg, kartofler, gulerødder og hvidkål skives eller snittes. Løg og oksekød brunes i margarine. Gulerødder, kartofler og hvidkål tilsættes, og når det er faldet noget sammen, tilsættes ris. Kogende vand og bouillon hældes over retten, og der tilsættes krydderier efter smag. Retten småsnurrer under låg i Ca. 1/2 time.

Guiso serveres med varme flutes, øl og brændevin.

Retten smager i øvrigt bedst andendagen.





karakterer:
Opskriften er vist 35773 gange,
og udskrevet 756 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-03-08 12:33:48
Også dejlig med hvidløg

  -   2012-12-25 00:39:53
Pr potion

  -   2012-10-28 21:20:45
Er det per person eller per portion? Gerne svar fra en, der har prøvet at lave retten.

  -   2011-01-23 20:17:23
Den skal dog snurre under låg noget længere. Min erfaring siger minimum en time før alt er mørt

  -   2005-01-01 01:01:01
Tror det er per portion. Og det er en KAMPgod ret. For den som regel dageb efter stuvet hvidkål :) MUMS

  -   2005-01-01 01:01:01
pr person vel

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad betyder pr. p?

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig god mad