Squashboller

Squashboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 16 stk.
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Squashboller, billede 4 Squashboller, billede 1 Squashboller, billede 2 Squashboller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær, frisk
1 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
   
Opskrift:
Riv squashen groft.

Smelt smørret i en gryde og kom mælken i.

Hæld den lillefingervarme blanding i en skål og tilsæt creme fraiche. Udrør gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Rør dejen godt sammen. Dæk skålen med et låg (f.eks. en tallerken), og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. en time.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt resten af melet, hvis dejen hænger i.

Form dejen til 16 boller eller miniflutes (10 cm lange), og stil dem til efterhævning på en plade med bagepapir i ca. 30 minutter.

Pensl bollerne med æg (klip brødene i overfladen med en saks).

Bages i ca. 15 minutter ved 225 grader C alm. ovn midt i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 94006 gange,
og udskrevet 3475 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9309 (2216 kcal)
KJ pr. stk. 581 (138 kcal)
Vægt ialt 908 gram
Vægt pr. stk. 56 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1025 KJ (244 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 44.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-08-06 11:26:57
hvad gør man med squashen? koger? river? hakker?

  -   2017-07-24 23:01:29
brug chokoladefyld

  -   2014-04-20 15:41:25
De faldte ikke sammen for mig, men jeg klippede ikke i dem, så kan måske være det er derfor. Jeg penslede med A38 og drysede lidt havregryn på toppen. De blev super flotte og smagte himmelsk.

  -   2008-10-27 18:43:54
rigtig fine boller med rigtig god smag

  -   2008-08-21 14:06:29
Bollerne kan sagtens klare 200g squash. Mht. at bollerne falder sammen - dem jeg tog tidligt ud var find, resten af pladen fik eftervarmen og faldt sammen. Men smagen var stadig god ;-)

  -   2005-01-01 01:01:01
Disse boller har forbedret min livskvalitet med 34%. Der skal meget mere squash i, det har I ret i...

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg har bagt dem 2 gange. de smager dejligt, men hvorfor falder de sammen?

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig gode boller, men vil også anbefale meget mere squash i.

  -   2005-01-01 01:01:01
man kan med succes meget gerne komme meget mere squash i end de 100 gram