Vinkogt bayonneskinke

Vinkogt bayonneskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bayonneskinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.bayonneskinke
 vand
½ flaskerødvin
1 lilleporre
6 hvide peberkorn
 
Opskrift:
Læg skinken i en gryde og hæld så meget vand ved, at det lige dækker. Bring skinken i kog, fjern skummet og lad den koge sagte under låg i ca. 20 min. Hæld kogevandet af gryden. Tag skinken op og træk sværen af. Læg skinken tilbage i gryden og tilsæt vinen samt lidt af kogevandet, hvis det er nødvendigt for at dække skinken. Kom porre og krydderier ved og fortsæt kogningen under låg ved svag varme i ½ time. Hvis skinken skal serveres kold, afkøles den i suppen. Servér skinken varm eller kold, skåret i tynde skiver. Små kogte pillekartofler og madeirasauce eller cumberlandsauce og kogte grønsager eller stuvet spinat spises til.





karakterer:
Opskriften er vist 14606 gange,
og udskrevet 338 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu