Texmex kyllingelår

Texmex kyllingelår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeunderlår

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kyllingeunderlår
3 spsk.tomatpure
1 fedhvidløg, presset
1 tsk.chilipulver
0.5 citron saft heraf
2 spsk.olie
 salt
 masser af friskkværnet peber
 
 Salat:
1.5 dl.røde kidneybønner fra dåse
1 storavocado
 frisk merian
 citronsaft
 lidt olie
2.5 dl.creme fraiche
 
Opskrift:
Kyllingelårene aftørres i papir. Rør tomatpuré, hvidløg, citronsaft og krydderier godt sammen og vend lårene i marinaden til de er godt dækkede. Bag dem i ca. 30 min. ved 200 grader C

Bland avocadotern, bønner og merianblade sammen med citronsaft og lidt olie.

Fordel salaten på 4 tallerkner og læg et kyllingelår på hver. Pynt med et lille træspyd med syltet chili.

Server kold creme fraiche og lune tacoskaller til





karakterer:
Opskriften er vist 16620 gange,
og udskrevet 301 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-22 18:12:59
det var bare en ''normal'' oplevelse, jeg havde forventet mere. Jeg lagde også nogen spisekartofler, peberfrugter, og gulerødder ned i bradepanden. Jeg vil forslå at tilsætte mere hvidløg i marinaden + Drysse lidt olie, over bradepanden ligefør den skal i ovnen, jeg lagde også nogen u-pillet hvidløg på for at forstærke aromaen. Istedet for salaten, lavede jeg en lidt anderledes guccamole .. ummh bon appetit!