Bayonneskinke

Bayonneskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bayonneskinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bayonneskinke
 vand
 evt. rødvin
 
Opskrift:
Bayonneskinker kan koges i vand eller vand, blandet med rødvin ca. 25 min. pr. 1/2 kg. Kødet skal hvile i vandet 1/2 time. Bayonneskinker serveres som hamburgerryg.





karakterer:
Opskriften er vist 40985 gange,
og udskrevet 538 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (41 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-26 16:05:53
Hvor meget rødvin skal man bruge/halvt af hver eller hvad