Waleskrans

Waleskrans, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kranse

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
2.5 dl.vand
125 g.margarine
125 g.hvedemel
0.125 tsk.salt
1 tsk.sukker
4-5 æg
 
 Fyld:
 vaniljecreme
 fløde, pisket til skum
 
 Pynt:
 flormelis
 
Opskrift:
Afbagt dej:
vand og margarine gives et opkog. Gryden fjernes fra varmen. Melet hældes i på én gang under kraftig piskning. Afbagningen varmes igennem, til dejen slipper gryden. Salt og sukker røres i.

Æggene piskes sammen og dryppes i under stadig piskning - enten straks, når dejen er bagt sammen - eller når den er helt kold. Dejen kan blive tynd, hvis æggene røres i en halvvarm dej. Dejen tilsættes æg, til den er blød, men dog så fast, at rørefurerne bliver stående.


Dejen fyldes i en sprøjtepose med stor åbning og sprøjtes ud på smurt plade som en krans, der bages, afkøles og flækkes.

Bagetid i forvarmet ovn: ca. 30 min. ved 200 grader.

Bunden fyldes med Vaniljecreme og flødeskum. Overdelen lægges på og drysses med sigtet flormelis.





karakterer:
Opskriften er vist 16690 gange,
og udskrevet 343 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu