Hel okse- eller lammesteg (mikroovn)

Hel okse- eller lammesteg (mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
1400 g.kød
 
Opskrift:
Anbring stegen i et stort fad med fedtsiden nedad.

Tildæk med pergamentpapir og steg i 12 minutter ved 100%.

Hæld fedtet fra og vend stegen. Steg yderligere 12-15 minutter ved 100%.

Læg aluminiumsfolie over stegen og lad den hvile 5 minutter, før den serveres, hvis kødet skal være rødt. Ønskes kødet gennemstegt skal stegen hvile 20 minutter.

Om nødvendigt kan den brunes under en forvarmet grill.

Tips:

Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%





karakterer:
Opskriften er vist 12320 gange,
og udskrevet 274 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu