Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Kalkun-cordon bleu (Fedtfattig)

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuner

KalkunschnitzelFedtfattig opskrift

Indsendt :


Kalkun-cordon bleu (Fedtfattig), billede 4 Kalkun-cordon bleu (Fedtfattig), billede 1 Kalkun-cordon bleu (Fedtfattig), billede 2 Kalkun-cordon bleu (Fedtfattig), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kalkunschnitzel
4 skiver Ost. fast. 20+. alle typer 1 skive ost vejer ca. 25 gram.
8 store Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  Grøntsager: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Rosenkål renset vægt
400 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
250 gram Grønne bønner. dybfrost
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.5 dl. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
    Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
500 gram Båndpasta, frisk
   


Opskrift:

Bank kødskiverne tyndt ud med bagsiden af hånden. Læg en skive ost samt et par basilikumblade på hvert stykke kød. Fold den anden halvdel af kødet over og hæft evt. med en tandstikker.

Steg kødet 4-5 minutter på hver side og drys lidt peber på. Tag det op og hold det varmt.

Kog panden af med bouillon, kog skyen en smule ind og hæld den over kødet.

Kog grøntsagerne møre og dryp dem af. Vend hakket hvidløg og persille i og server dem til kødet.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (14 stemmer)

Opskriften er vist 72421 gange,
og udskrevet 1881 gange.


Energi:
KJ total 7284 (1734 kcal)
KJ pr. Pers. 1821 (433 kcal)
Vægt ialt 2572 gram
Vægt pr. Pers. 643 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 283 KJ (67 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 14.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Kalkun-cordon bleu (Fedtfattig)

Kefas  -  2014-02-03 15:26:22
Tilbehøret (Grøntsager) er MEGET velsmagende og kan bruges til mange andre retter. Prøv den!

MIg  -  2010-06-22 21:30:08
Kalorieindholdet i denne ret er langt højere end det angivet. Alene i pastaen er man jo pr person oppe på 430 kalorier???????

Birgitte  -  2010-05-03 07:49:19
En dejligt ret. Nem at lave.Smager bare godt. Du får lige det hele kød - grønsager lige tilpas.

  -  0000-00-00 00:00:00
cheddar er en god ost til denne ret