Kabayaki Ål med Japansk agurkesalat

Kabayaki Ål med Japansk agurkesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål

Oprindelsesland : Japan

JapanKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.Kabayki af danske ål
 
152 g.agurk
125 g.skrællet kinaradise
2 spsk.vineddike, gerne en risvineddike
2 tsk.sukker
100 g.blandede spirer
1 bdt.brøndkarse
 
2 spsk.Japansk sojasauce
1 tsk.wasabi eller frisk reven peberrod
 
2 dl.jasminris
4 dl.vand
 salt
 evt. lidt vineddike
 
Opskrift:
Læg kabaykistykkerne på et fad med kødsiden opad, tilsæt ½ tsk. vand giv den 1-2 min. på fuld effekt. Når sojasaucen bobler, er den færdig til servering.





karakterer:
Opskriften er vist 9937 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu