Grillede oksecuvette-spyd med Bok Choy

Grillede oksecuvette-spyd med Bok Choy, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Oksekød - Oksecuvette

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.oksecuvette (skæres i ca. 1 cm tykke skiver)
12 trægrillspyd
 
 Marinade:
2 spsk.oystersauce
1 spsk.engelsk sauce
½ fedhakket hvidløg
2 spsk.sød chilisauce
1 knivspidskarry
2 spsk.soya
 
 Salat:
8 Bok Choysalat (eller 1 iceberg)
1 spsk.ristet sesamolie
1 spsk.sesamfrø
½ limefrugt, saft og reven skal af den
1 tsk.hakket frisk ingefær
 
 Banansalat:
4 bananer
4 spsk.tørrede bananchips
0.5 tsk.karry
0.5 tsk.olie
 
1 godt brød
 
Opskrift:
Grillspyd:
Begynd med at skære oksecuvetten i skiver. (Du kan evt. få din slagter til det). Snit hver af skiverne i fedtoverfladen, så de ikke trækker sig sammen og bøjer under grilningen. Læg herefter træspyddene i vand i ca. et kvarter - så brænder de ikke på grillen.

Fordel så kødskiverne på de 12 grillspyd.

Grillspyddene lægges på den varme grill, og kødet grilles 3 - 4 minutter - vend spyddene jævn-ligt. Smør marinaden på, lige før de er færdige.


Marinade:
Bland ingredienserne til marinaden i en skål og pisk dem godt sammen. Stil skålen koldt - skal først bruges til at pensle kødet med, når det er på grillen.


Bok Choy salat:
Halver de 8 Bok Choy og skyl dem grundigt. I en skål blandes dressingen af sesamolie, sesamfrø, saften fra ½ limefrugt og reven limeskal. Salaten samt den friske ingefær skal ikke bruges endnu.

Grill Bok Choysalaten på alle sider - 1 - 2 minutter ialt. Læg dem på et fad og hæld dressingen over.


Banansalat:
Bananerne skrælles og vendes hele i en blanding af karry og olie.

Bananerne grilles brune - anrettes på et fad og drysses med de tørrede bananchips.





karakterer:
Opskriften er vist 21371 gange,
og udskrevet 301 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu