Svenske blommer

Svenske blommer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.blommer
500 g.sukker
1 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
De vaskede blommer prikkes dybt eller flækkes og udstenes. De lægges lagvis med sukkeret i en gryde, stilles lunt 1 time og varmes ganske langsomt op. Syltetøjet må endelig ikke komme i kog, før sukkeret er smeltet. Det hele koges ved ganske svag varme 15-20 min. Gryden rystes af og til, så det ikke er nødvendigt at røre så meget deri. Syltetøjet skummes, tilsættes Atamon, hældes op og glassene lukkes. Svenske blommer serveres til pandekager og æbleskiver. De kan bruges som fyld i tærter og omeletter. De smager godt til brød på morgenbordet eller tebordet.





karakterer:
Opskriften er vist 16806 gange,
og udskrevet 234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu