Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Thai salat med sauté af oksekød og chili

Antal:

Ret : Salat - Salater

Hovedingrediens : Oksekød

Oksemørbrad øvrigtOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :




Ingredienser:
200 g.oksemørbrad eller okseinderlår i strimler
1 rødløg, snittet
1-2 chili, fint snittede
1 fedhvidløg, fint snittet
1 spsk.østers sauce
1 spsk.soya
 lidt bønne spirer
6 bladeromain salat, rensede
 olie til stegning
 


Opskrift:

Varm lidt olie på en pande eller wok og steg kødet i 1 minut. Tilsæt rødløg, hvidløg og chili og lad det stege yderligere i 2 minutter. Kom bønne spirer, østers sauce og soya henover og lad det koge igennem. 2. Tag det fra varmen og anret på sprøde blade af Romain salat. Server evt. med kogte ris eller glas nudler.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12930 gange,
og udskrevet 188 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu