Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Thai oksekødssalat

Antal:

Ret : Salat - Salater

Hovedingrediens : Oksekød

Oksemørbrad øvrigtOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.oksemørbrad
 Knust, sort peber
1-2 spsk.vegetabilsk olie
 Hovedsalatblade eller anden grøn salat
 
 Dressing:
2 spsk.citronsaft
1 spsk.sammenpresset, brun farin
2 spsk.hakket, frisk koriander
1 snittet, udkernet, rød chili
½ løg, i tynde skiver
 


Opskrift:

Fjern alt synligt fedt fra kødet og pres knust, sort peber ind i det på begge sider. Varm olien op i en stegepande og steg bøffen ved høj varme, til den er pænt brunet på begge sider, men stadig rød i midten. Tag den af panden og skær den i tynde skiver. Dressing: Bland alle ingredienser grundigt sammen og hæld dressingen over oksekødsskiverne. Anret kødet på et leje af salatblade og server det, mens det stadig er lunt.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (9 stemmer)

Opskriften er vist 15338 gange,
og udskrevet 169 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Thai oksekødssalat

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu