Thai oksekødssalat

Thai oksekødssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - KødSalat

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.oksemørbrad
 Knust, sort peber
1-2 spsk.olie
 Hovedsalatblade eller anden grøn salat
 
 Dressing:
2 spsk.citronsaft
1 spsk.sammenpresset, brun farin
2 spsk.hakket, frisk koriander
1 snittet, udkernet, rød chili
½ løg, i tynde skiver
 
Opskrift:
Fjern alt synligt fedt fra kødet og pres knust, sort peber ind i det på begge sider. Varm olien op i en stegepande og steg bøffen ved høj varme, til den er pænt brunet på begge sider, men stadig rød i midten. Tag den af panden og skær den i tynde skiver. Dressing: Bland alle ingredienser grundigt sammen og hæld dressingen over oksekødsskiverne. Anret kødet på et leje af salatblade og server det, mens det stadig er lunt.





karakterer:
Opskriften er vist 19507 gange,
og udskrevet 254 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu