Lammekoteletter med ratatouille og pandesky

Lammekoteletter med ratatouille og pandesky, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 lammekoteletter
1 squash (ca. 300 g)
2 tomater
1 løg
2 fedhvidløg
0.5 tsk.tørret timian
0.5 tsk.tørret oregano
 salt
 peber
2 spsk.hvedemel
3 dl.vand el. hvidvin
 olivenolie til stegning
 
Opskrift:
Alle grøntsagerne skæres i små tern og steges gyldne på en pande sammen med oregano, timian, salt og peber. De kommes på et fad og stilles lunt.

På den samme pande steges lammekoteletterne med de knuste hvidløg ca. 3 min. på hver side, krydres med salt og peber.

Koteletterne lægges på ratatouillen og holdes varmt.

Panden drysses med melet, derpå hældes vand el. vin og koges til den er jævn.

Retten anrettes på tallerken.

Til retten serveres gratin-kartofler el. anden stegt kartoffel.





karakterer:
Opskriften er vist 13727 gange,
og udskrevet 243 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu