Chili Con Carne (Mikroovn)

Chili Con Carne (Mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksesmåkød
150 g.løg
150 g.grøn peber
150 g.rød peber
1 fedhvidløg
400 g.flåede dåsetomater
2 spsk.tomatpuré
1 tsk.chilipulver
1 knsp.cayennepeber
1 knsp.sort peber
1 ds.baked beans
 
Opskrift:
Kom kødet i en stor fladbundet skål og smuldre det med en gaffel. Dæk med låg og mikrobølg ved 900 Watt i 4 min. Rør rundt i kødet med en gaffel og smuldre det. Tilsæt hakket løg, peber i tern, hvidløg, flåede tomater, tomatpure, chilipulver, cayennepeber og sort peber og bland det godt sammen. Dæk med låg eller mikrofilm. Mikrobølg ved 900 Watt i 10 min. Rør efter halvdelen af tiden. Tilsæt dåsebønnerne, rør rundt, dæk med låg eller mikrofilm og mikrobølg yderligere ved 600 Watt i 10 min.

Smag retten til og server den med brød til.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chili con carne

karakterer:
Opskriften er vist 22067 gange,
og udskrevet 614 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-14 23:45:17
Efter min mening skal der altid spidskommen i chili con carne...det er, efter bedste overbevisning, selve sjælen i den ret.