Indisk karry-ærtesuppe (Mikroovn)

Indisk karry-ærtesuppe (Mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.løg, finthakket
1 spsk.smør
250 g.frosne ærter
1-2 spsk.karry
4 dl.vand
1 stk.hønsebouillontern
1 dl.piskefløde
1 spsk.mandelflager
 
Opskrift:
Kom løg, smør og karry i en stor skål og dæk med låg eller mikrofilm.

Mikrobølg ved 900 Watt i 2 min. Rør rundt.

Tilsæt frosne ærter, vand og hønsebouillontern.

Dæk med låg eller mikrofilm. Mikrobølg ved 900 Watt i 8 min. eller til suppen begynder at koge.

Purér suppen med en håndmikser, stavblender eller i en blender.

Tilsæt fløde.

Kom mandelflager på en tallerken og mikrobølg ved 900 Watt i 1-2 min.

Drys mandlerne over suppen ved servering.





karakterer:
Opskriften er vist 21142 gange,
og udskrevet 440 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu