Mørbrad som and

Mørbrad som and, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 svinemørbrader
2 æbler
10 svesker
1 tsk.salt
0.5 tsk.sukker
0.25 tsk.peber
50 g.margarine
2 spsk.hvedemel
2 dl.suppe
1 dl.fløde
 kulør
 ribssaft
 ribsgelé
 
Opskrift:
Mørbraderne afpudses. Der skæres et dybt snit igennem mørbraderne på langs, og de bankes let med en knyttet hånd. Æblebåde og svesker drysses med krydderier og lægges på den ene mørbrad, mens den anden mørbrad lægges over. Mørbraderne holdes sammen med kødnåle eller ufarvet bomuldsgarn. Mørbraderne brunes og lægges i smurt, ildfast fad. Bouillon og fløde tilsættes. Fadet stilles utildækket i ovn ved 175 gr i 1/2 time. Kødet tages op og skæres i skiver. Saucen jævnes, smages til med ribssaft og gelé og farves med kulør. Hvide kartofler og syrlig æblemos, med revet peberrod serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 15670 gange,
og udskrevet 361 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Utrolig lækker ret, men stegen skal have lidt længere tid end beregnet.