Karry sild

Karry sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 sild
16 småchalotteløg eller syltede løg
1 tsk.salt
1 tsk.karry
1 dl.vand
1 portionkarrysauce
 løse ris
 
 Karrysauce:
25 g.margarine
1-2 tsk.karry
1 hakket løg
1 revet æble
2 spsk.hvedemel
4 dl.lys suppe
 salt
1 dl.fløde
 
Opskrift:
Sildene udbenes, finnerne klippes af. De skylles og deles på langs. Sildefileterne drysses med salt og karry og rulles sammen om et lille løg eller store delte løg. De stilles tæt, så de ikke ruller op, i smurt, ildfast fad. Vand hældes ved. Fadet dækkes med låg eller folie. Mørningstid ved 170 gr 25 min. Karrysaucen bages sammen. Den skal være ret tyk. Når sildene er møre, pisker man fiskefonden i saucen. Den koges igennem og hældes over sildene. Løse ris serveres til.

Karrysauce:
Margarine og karry svitses sammen ca. 3 min. Løg og æble svitses med endnu 3 min. Melet drysses i. Suppen tilsættes. Saucen koges 5 min., sies, smages til og legeres med fløde lige før serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 19658 gange,
og udskrevet 244 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu