Krydderfedt

Krydderfedt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Krydderfedt

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefedt

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Krydderfedt, billede 4 Krydderfedt, billede 1 Krydderfedt, billede 2 Krydderfedt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket svinefedt
 
1 løg
1 æble
 timian, frisk
1 tsk.salt
 
Opskrift:
1/2 kg hakket svinefedt steges/koges med et hakket løg, æble skåret i tern, timian gerne frisk men tørret kan bruges og salt. Steg/kog til løg og æbler er godt gyldne.

Fedtet sigtes og stilles på køl til det stivner, gerne næste dag. Løg og æbler kasseres.

Pynt med lidt ristet løg på toppen og evt. timiankviste.





karakterer:
Opskriften er vist 38269 gange,
og udskrevet 863 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-12-13 06:01:07
dejligt nemt

  -   2012-05-02 03:33:51
der er ikke svinekød i krydderfedt men fedt fra en gris

  -   2008-03-08 12:24:56
Småkoges til løgringene er gyldenbrune. Hældes derefter i mindre forme og stilles til afkøling, under afkølingen skal det stå i fred ellers kan fedtet finde på at gryne, Når det er afkølet sættes det i køleskab.

  -   2005-01-01 01:01:01
- hvorlænge skal det varmes og hvad gør man bagefter.

  -   2005-01-01 01:01:01
1 skive mørkt rugbrød runder smagen under afsmeltningen