Jordbærsaft

Jordbærsaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.jordbær
250 g.sukker pr. l siet saft
 vand
Opskrift:
De skyllede bær koges med vand. Vandet skal knapt dække frugterne. Koges til alle bær er bristede, ca. 20 min. Det hele sættes til afdrypning i en saftpose 1-2 timer. Mængden af den afdryppede saft måles, sukkeret tilsættes og koges til alt sukkeret er opløst. Den varme saft hældes på rengjorte flasker eller endnu bedre (holdbarhed), saften hældes i rengjorte mælkekartoner og nedfryses.





karakterer:
Opskriften er vist 38821 gange,
og udskrevet 576 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-08-10 14:47:10
Brugte rabarber og frosne jordbær. Brugte en plastikpose ned i en mælkekartonen og frøs, den del af saften jeg først anvender senere.

  -   2013-08-10 15:01:24
Super saft, meget nem at lave og smager bare kanon godt. Jeg brugte frosne bær da jeg ikke lige havde friske og den blev altså helt perfekt alligevel .

  -   2013-03-10 16:58:37
Kom det helst ikke i mælkekartoner da det ikke er muligt at fjerne alt protein fra mælken og det kan gå i saften :-D