Hindbærsaft

Hindbærsaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Saftdrik

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.hindbær
250 g.sukker pr. l siet saft
 vand
Opskrift:
De skyllede bær koges med vand. Vandet skal knapt dække frugterne. Koges til alle bær er bristede, ca. 20 min. Det hele sættes til afdrypning i en saftpose 1-2 timer. Mængden af den afdryppede saft måles, sukkeret tilsættes og koges til alt sukkeret er opløst. Den varme saft hældes på rengjorte flasker eller endnu bedre (holdbarhed), saften hældes i rengjorte mælkekartoner og nedfryses.





karakterer:
Opskriften er vist 39611 gange,
og udskrevet 356 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-08-23 19:38:18
Det er let ,smagen er ikke kraftig,nok for meget vand

  -   2012-07-04 12:18:01
Du kan tager 1 tsk. flydende atamon pr kg bær, så bliver det konservert og kan holde meget meget længe.. Jeg har jordbærsaft fra sidste år, og det fejler ingenting.. Jeg sterilisere flaskerne og kom atamon i den færdig saft(efter det har kogt færdigt)og hælde det på flasker..

  -   2010-12-13 11:58:30
Hvor længe kan saften holde sig hvis man bare hælder den på flaske, uden at fryse den ned?

  -   2005-01-01 01:01:01
super god og enkel saft kan også anvendes til en fest