Kirsebærkage, fransk

Kirsebærkage, fransk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kirsebær
0.75 dl.mælk
 smør eller margarine til formen
2 spsk.flormelis
6 æg
1 dl.sukker
1 dl.hvedemel
 
 Letpisket flødeskum
 
Opskrift:
Skyl kirsebærrene og tør dem med køkkenrulle. Fjern stilkene og evt også kernerne.

Giv mælken et opkog og lad den køle.

Læg kirsebærrene i en smurt, ovnfast form med høj kant, ca 24 ca i diameter, og drys dem med flormelis.

Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Tilsæt melet og spæd med mælken. Rør godt rundt og hæld dejen over kirsebærrene.

Bag kagen ved 175º i ca 25 min til overfladen har fået farve. Servér gerne kirsebærkagen lunken, men ikke kold.





karakterer:
Opskriften er vist 13375 gange,
og udskrevet 248 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-21 23:20:32
Det er altså en meget dårlig kage.. for mange kirsebær og for lidt kage.. Sorry... det er nærmest som kirsebær i en kage kun af æg.. ellers er det os der har helt fejlet undervejs..