Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Torskesalat

Antal: 4 Pers.

Kilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Torskesalat, billede 4 Torskesalat, billede 1 Torskesalat, billede 2 Torskesalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.kogt torsk
 
 Dressing:
150 g.mayonnaise
50 g.creme fraiche 38%
1 spsk.grov sennep
1 tsk.worcestershire sauce
 salt
 peber
 
4 skiversandwichtoastbrød
 
 Pynt:
2 æg
1 tomat
 dild, frisk
40 g.sort stenbioderrogn
 


Opskrift:

Den kogte torsk deles i passende stykker og kan samtidig gåes efter for evt. ben.


Dressing:
Dressingen røres sammen, og smages til med sennep, worcestershire sauce, salt og peber. Torskestykkerne vendes forsigtigt heri.


Sandwichbrødet ristes, deles evt. i 2, herpå lægges torskesalaten som nu kan pyntes med delte smilende æg, tomatspringer, frisk dild og sort stenbidderrogn.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1022 gange,
og udskrevet 3 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Torskesalat

  -  2013-07-07 16:19:14
2-3 minutter på hver side lyder af meget for tun. Lyder synd i mine øre. Hvorfor skal det steges liges til det blir tørt og kedeligt forstår jeg altså ikke... 1 1/2 minut burde kunne gøre det

Per  -  2008-06-26 20:07:58
Skal grilles over direkte varme