Revelsben med coleslaw

Revelsben med coleslaw, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Revelsben med coleslaw, billede 4 Revelsben med coleslaw, billede 1 Revelsben med coleslaw, billede 2 Revelsben med coleslaw, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
24 Revelsben
 
 Marinade:
2 dl.god tomatketchup
1 dl.sojasauce
1 dl.rødvinseddike
2 spsk.Dijonsennep
½ dl.akaciehonning
2 fedhvidløg
1-2 spsk.timian, frisk
1 tsk.Stødt ingefær
 et par stænk tabasco
 
 Coleslaw:
½ sommerkål
4 gulerødder
3 grønne æbler
2 små bg.Cremefraiche eller Fromage frais
8 spsk.Mayonnaise (kan undlades)
 salt
 peber
2 spsk.Fint klippet purløg
 
Opskrift:
Marinade:
Pisk alle ingredienserne sammen. Gem ca. 1 dl. Til pensling og servering.

Skær om nødvendigt lidt fedt af de udskårne spareribs. Læg dem i kogende vand, tilsat lidt salt, og lad dem simre i ca. ½ time.

Pensl de forkogte Revelsben med den sammen rørte marinade. Læg dem i et fad eller i en stor frysepose. Lad kødet trække mindst 3-5 timer, gerne fra om morgenen til om aftenen.

Derefter fjernes lidt af marinadelaget med lidt køkkenrulle, så kødet ikke branker.

Grill revelsbenene i god afstand fra gløderne. Vend dem ofte, og pensl dem indimellem med marinaden.

Coleslaw:
Snit kålen meget fint, riv gulerødder og æbler på den grove side af råkostjernet. Rør dressing af creme fraiche el. fromafe frais, mayonnaise og bland grøntsagerne og æbler i.

Smag til med salt og peber. Pynt med æbler og drys med purløg





karakterer:
Opskriften er vist 87448 gange,
og udskrevet 1764 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu