Banankage med appelsin og vanille

Banankage med appelsin og vanille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æg
3.5 dl.rørsukker
2 dl.kærnemælk
2 modne bananer
2 appelsiner Saft og skal heraf
2 vaniljestænger, kornene herfra
3 spsk.kakao
5 tsk.bagepulver
5 dl.hvedemel
 
 Creme:
1 bægerkvark
 Vaniljesukker
 appelsinsaft
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes hvidt. Appelsinskallen rives og saften presses ud. Varm saft og skal med vaniljekorn. Mos bananerne med gaffel. Resten af ingredienserne blandes sammen med æg/sukker massen.

Beklæd en springform med papir. Bages ved 175 grader i 60 min Kvarkcreme blandes med lidt vanilje og appelsin og spises til kagen.

Appelsinbåde kan også spises til.





karakterer:
Opskriften er vist 35488 gange,
og udskrevet 736 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-09-23 08:30:35
Smagen er god, men kagen blev godt nok sej og gummiagtig.

  -   2008-02-23 17:05:54
det er en rigtig god og lækker kage, den er dejlig luftig, familien er vild med den.

  -   2007-04-15 19:43:49
smager ikk som jeg havde regnet med den er meget meget tør dårlig kage

  -   2007-02-23 18:34:15
crem: der kunne godt være chocolade oven på