Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Japansk Misosuppe (vegetar)

Antal: 4 Pers.

Ret : Suppe

Fryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt :





Ingredienser:
 Suppe:
4 spsk.miso
1 spsk.revet ingefær
 Saft fra en lime
4 spsk.soja
2 l.kogende vand
 
 Fyld:
250 g.champingoner
250 g.tofu
1 bdt.forårsløg
250 g.tørrede nudler
1 grøn chili
 
 Olivenolie til at stege i
 


Opskrift:

Skær svampene i mindre stykker, og rist dem gyldne i olie på en varm pande. Krydr dem med salt, og tag dem af panden når de er lysebrune.

Skær tofuen i mindre tern og hæld lidt frisk olie på panden. Rist tofu-ternene gyldne på alle sider, cirka 4-5 minutter i alt. Tag dem af panden.

Kog nudlerne som der står på pakken og lad dem dryppe af. Snit forårsløg og chili i tynde skiver. Fordel tofu, svampe og forårsløg og chili i 4 store skåle. Put miso op i en stor skål sammen med revet ingefær, limesaft og soja, og hæld kogende vand over. Rør, til misoen er opløst i vandet og smag til. Fordel derefter suppen i skålene med grøntsagerne.

Spis suppen varm.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 419 gange,
og udskrevet 19 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Japansk Misosuppe (vegetar)

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu