Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Dorte’s koldhævede hvedebrød

Antal: 2 Brød

Ret : Brød boller og kiks

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Ojoe

Indsendt :





Ingredienser:
8 dl.koldt vand
10 g.gær
 Lidtolie
1 dl.surdej
30 g.salt
200 g.grahamsmel
1 kg.hvedemel
 
 Evt. lidt malt eller loppfrø eller æblepulver men det er ikke nødvendigt At tilsætte mere
 


Opskrift:

Dag1
Bland alle ingredienserne, og ælt dejen til den virker glat
Stil dejen i køleskabet tildækket af film eller låg
Dag2
Vend dejen ud på bordet og del den i 2 forme og lad den hæve et par timer på køkkenbordet dækket af et viskestykke
Bag brødene ved 180gr i 40-45 min i varmluft ovn

Hvis ikke man har surdej laves den nogle dage i forvejen

Surdej.
3 del vand
1 del hvedemel
2 del grahamsmel. Piskes godt sammen ,står i 4 dage. Tag halvdelen fra til brødene. Tilsæt 1 del vand 1del grahamsmel.
gem til side pisk i glasset engang imellem til næste gang det skal det skal bruges



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 644 gange,
og udskrevet 4 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Dorte’s koldhævede hvedebrød

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu