Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Porrer med bacon og ost

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Indsendt :





Ingredienser:
4 porrer
25 stykker bacon
250 g.reven mazarellaost
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Porrerne skylles og renses, og rodstykket og det øverste bladstykke fjernes. Porrerne skæres i 4-5 cm lange stykker, som koges i ca. 10 minutter i en gryde.
Efter afkøling lægges porrestykkerne fordelt ud på en bageplade med bagepapir, og der lægges to halve stykker bacon hen over hvert porrestykke.
Pladen sættes i almindelig bageovn opvarmet til 200 grader, og bliver stående indtil baconstykkerne er stegte og begynder at blive lidt brunlige.
Den revne mozarellaost fordeles hen over porrestykkerne, og bages videre i ovnen indtil osten er smeltet og begynder at få lidt farve.
Kan serveres direkte fra pladen - eller porrestykkerne kan lægges over på et opvarmet serveringsfad.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 1065 gange,
og udskrevet 10 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Porrer med bacon og ost

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu