Lises porrefars i ovn

Lises porrefars i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Det vil jeg tro.

Indsendt af : Lise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket gris/kalv
1 løg i fine tern eller revet
1 æg
1 spsk.hvedemel
1.5 dl.mælk/fløde
 Salt
 peber
3 porrer - kun det hvide i ca. 6-7 cm stykker kogt 5 min.
6-7 cherrytomater i skiver
 Smørklatter - gerne hvidløgssmør
 
Opskrift:
Rør frikadellefarsen sammen. Fars, løg, mel, æg, mælk, krydderier og lad det hvile ca. 1/2 time. Farsen skal være lind.
Læg først et lag fars, så kogte porrer, igen fars. Pynt med tomater. Læg et par smørklatter på.
Sæt retten i ovnen ved 175 g i ca. 45 min. Server med hasselback kartofler som nemt kan bage med.





karakterer:
Opskriften er vist 3497 gange,
og udskrevet 62 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu