Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Kylling i stærk karry

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Fryseegnet : Ja

Indsendt af : Jakob Schmidt

Indsendt :




Ingredienser:
1 rødløg
1 bdt.forårsløg
2 fedhvidløg
600 g.kyllinge inderfilet
5 dl.madfløde
2 spsk.madras karry
1 spsk.stærk karry
2 spsk.stærk paprika
1 spsk.chili
 salt
 peber
 


Opskrift:

Hak rødløg i små tern
Skyl forårsløgene og hak dem i små bidder
Skær kyllingen i mundrette bidder

Varm en pande op og svits løgene en smule sammen med forårsløgene.

Tilsæt kylling og sørg for at den er gennemstegt.

Når kødet er brunet let, tilsættes madfløden.

Skru ned på lavt blus.

Tilsæt krydderierne lidt efter lidt, alt efter hvor stærk man vil have retten. Lad stå og småsimre på laveste blus i 10 minutter. Hak hvidløg fint og tilsæt inden servering.

kan med fordel serveres med hjemmelavede naan brød.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 454 gange,
og udskrevet 4 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Kylling i stærk karry

Turbo  -  2017-09-15 04:56:19
Er det ikke en fejl at der skal bruges spsk. og ikke tsk.