Hindbærguf

Hindbærguf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.hindbær
2 dl.ylette
 sukker efter smag
2-3 Husblas, blade
4 tsk.kogende vand
 
Opskrift:
Husblassen lægges i blød i koldt vand i ca. 5-10 minutter til den er blød. Tilsæt herefter ca. 4 tsk kogende vand så den smelter, hældes herefter op i blenderen sammen med hindbær og yletten og det blendes sammen. Sættes i køleskabet i ca. 3-4 timer.





karakterer:
Opskriften er vist 20610 gange,
og udskrevet 257 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
den lyder som en god måltid