Linse-spinatdeller (stærk udgave)

Linse-spinatdeller (stærk udgave), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 25 Stk

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Babbers

Indsendt :     

Ingredienser:
250 g.røde linser.
5 dl.vand
0.5 posehakket spinat på frost (optøet og drænet)
1 håndfuld hakket persille
1 mellemstort revet løg
2 æg
1 dl.rasp
1.5 tsk.salt
1 tsk.peber
 Jalapenos
 
Opskrift:
Kog linserne i vandet UDEN SALT, og lad det køle af. Kom herefter alle ingredienserne i de kogte linser og bland godt sammen. Skal hvile i minimum en time i køleskabet. Tag en klump fars i hånden og lig en skive jalapenos i midten og pak farsen omkring. Steges i rapsolie ca 10 min. på en varm pande, vendes jævnligt.





karakterer:
Opskriften er vist 1980 gange,
og udskrevet 82 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu