Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Pandesal

Antal: 24 8

Ret : Morgenmad/Brunch

Indsendt af : Thomas Rolf Andersen

Indsendt :


Ingredienser:
600 g.Hvedemel
100 g.sukker
3 dl.Mælk
1 pk.tørgær
1 tsk.salt
75 g.margarine
2 æggehvider
75 g.brødkrummer
 


Opskrift:

1. Varm mælken til den er lunken.
2. Bland tørgæren i mælken sammen med 1 tsk sukker.
3. Pisk æggehviderne til de har bløde toppe.
4. Mix æggehviderne sammen med Mælken og gæren.
5. Bland mel, salt og det resterende sukker sammen i en skål for sig.
6. Bland nu det tørre og det våde sammen.
7. Ælt dejen i 5-6 minutter med en mixer så gluten kommer godt ud af melen.
8. Lad dejen hæve i 1 time under et fugtigt viskestykke eller plastfolie.
9. Del dejen op i 4 pølser.
10. skær hver pølse i 6 skrå dele så du samlet får 24 stykker.
11. Dyp hver del i brødkrummer og placer dem på en plade med bagepapir, med god afstand.
12. Lad bollerne igen hæve i 1 time.
13. Bag bollerne ved 175 grader i alm. oven i 15 minutter eller til bollerne er gyldenbrune.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 104 gange,
og udskrevet 0 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu