Lammeskank med mørk øl

Lammeskank med mørk øl, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Lammeskank med mørk øl, billede 4 Lammeskank med mørk øl, billede 1 Lammeskank med mørk øl, billede 2 Lammeskank med mørk øl, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.lammeskanke
 
8 fedhvidløg
3 gulerødder
1 løg
1 spsk.Estragon
 
2 mørke øl
 
Opskrift:
Skræl guleroden og skær den i skiver, hak løg og hvidløg.

Brun skankene af på en tør pande, tilsæt de ordnede grøntsager og brun også dem lidt af. Læg det hele i en stegeso eller fad med låg. Tilsæt øl og estragon og læg låget på og sæt stegesoen i ovnen ved 225 grader C alm. ovn. 2-3 timer eller til kødet er mørt.

Serveres med kartoffelmos





karakterer:
Opskriften er vist 14950 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu