Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Kylling ballotine med trøffel

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Kilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Kylling ballotine med trøffel, billede 4 Kylling ballotine med trøffel, billede 1 Kylling ballotine med trøffel, billede 2 Kylling ballotine med trøffel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 hele kyllingelår med rygben
 
 Fyld:
250 g.kyllingefilet
1 æggehvide
1 dl.piskefløde
 Salt
 Peber
1 spsk.hakket trøffel, glas
1 spsk.Rød peberfrugt, hakket
 
 Sovs:
25 g.smør
 Hele Trøffel, glas
0.5 dl.cognac
0.5 spsk.hvedemel
5 dl.fond
 


Opskrift:

Kyllingelårene udbenes, de skal stadig hænge samme i et stykke. Benene fra lårene kan brunes af i en gryde i lidt smør, og overhældes med vand og simrer mens kyllingen steger i ovnen.

Fyld:
Blend kyllingefileten med æggehvide, fløde, salt og peber. Hak peberfrugten og rør den og hakket trøffel i den blendede masse. Fordel es på de 4 kyllingelår som lukkes til ”pølser” som pakkes ind i stanniol, luk enderne godt. Lægges i bradepande og sættes i ovnen ved 225 grader C i ca. 1 time og 10 minutter.

Sovs:
Smørret brunes og de hele trøfler ristes let, gryden tages af varmen og cognac tilsættes. Hvedemel drysses over, og den sigtede fond fra kyllingebenene hældes over under konstant omrøring.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 713 gange,
og udskrevet 45 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Kylling ballotine med trøffel

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu