Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















English Muffins koldhævede

Antal: 7 stk.

Kilde : Bjørn Kok

Indsendt :

English Muffins koldhævede, billede 4 English Muffins koldhævede, billede 1 English Muffins koldhævede, billede 2 English Muffins koldhævede, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 dl.mælk
15 g.gær
1 spsk.sukker
40 g.smeltet smør
175 g.hvedemel
75 g.fuldkornshvede
0.5 tsk.salt
 


Opskrift:

Lun mælken til 35 grader og rør gæren ud i den lune mælk. Tilsæt smør, sukker, salt og fuldkornsmel, og rør derefter hvedemel i lidt af gangen, indtil dejen er smidig og lækker. Sæt dejen i køleskabet overdækket med film eller et rent klæde til næste morgen.

Tag dejen ud og lad den stå på køkkenbordet i skålen i en halv times tid. Form dejen til en pølse og del den i 7 eller 8 lige store dele og forme nogle kuglerunde boller, som derefter lige får et tryk så de bliver flade og omkring 1 cm høje.

Bag bollerne på en tør pande ved middel varme i ca. 10-15 minutter på hver side.

Tips:

Dette er ikke en almindelig kagemuffins men nærmere en bolle.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 620 gange,
og udskrevet 4 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu