Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Havtaskekæber med bløde løg

Antal: 4 Pers.

Kilde : Bjørn Kok

Indsendt :

Havtaskekæber med bløde løg, billede 4 Havtaskekæber med bløde løg, billede 1 Havtaskekæber med bløde løg, billede 2 Havtaskekæber med bløde løg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.havtaskekæber
 hvedemel
 salt
 peber
 
 løg
 smør
 
 parmaskinke
 


Opskrift:

Hinderne fjernes fra havtaskekæberne som vendes i hvedemel krydret med salt og peber.

Løgene skæres i halve skiver og steges bløde på pande i rigeligt smør.

Parmaskinken steges sprøde i smør.

Til slut steges havtaskekøberne i det resterende smør, 4-5 minutter på hver side.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 396 gange,
og udskrevet 4 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu