Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Spaghetti aglio e olio

Antal: 2 Pers.

Ret : Hovedretter

Kilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Spaghetti aglio e olio, billede 4 Spaghetti aglio e olio, billede 1 Spaghetti aglio e olio, billede 2 Spaghetti aglio e olio, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.spaghetti
 
1 dl.olie
7 fedhvidløg
100 g.parmesan
 Persille, frisk
 Salt
 Peber
 


Opskrift:

Kog spaghetti i en stor gryde med rigeligt vand.


Mens spaghetti koger varmes olien op i en stor pande. Hvidløg i tynde skiver kommes i olien og steges med, de må ikke blive brune.

Hæld et par dl. kogevand fra spaghettien forsigtigt i og lad det koge ind i et par minutter.

Hæld vandet fra spaghettien og lad den dryppe let af, kom spaghettien på panden og vend det godt rundt. Riv masser af parmesan over sammen med hakket persille.

Serveres med ekstra parmesan efter ønske og friskkværnet peber.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1008 gange,
og udskrevet 2 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Spaghetti aglio e olio

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu