Spaghetti aglio e olio - spaghetti med hvidløg og olie

Spaghetti aglio e olio - spaghetti med hvidløg og olie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Spaghetti aglio e olio - spaghetti med hvidløg og olie, billede 4 Spaghetti aglio e olio - spaghetti med hvidløg og olie, billede 1 Spaghetti aglio e olio - spaghetti med hvidløg og olie, billede 2 Spaghetti aglio e olio - spaghetti med hvidløg og olie, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.spaghetti
 
1 dl.olie
7 fedhvidløg
100 g.parmesan
 Persille, frisk
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Kog spaghetti i en stor gryde med rigeligt vand.


Mens spaghetti koger varmes olien op i en stor pande. Hvidløg i tynde skiver kommes i olien og steges med, de må ikke blive brune.

Hæld et par dl. kogevand fra spaghettien forsigtigt i og lad det koge ind i et par minutter.

Hæld vandet fra spaghettien og lad den dryppe let af, kom spaghettien på panden og vend det godt rundt. Riv masser af parmesan over sammen med hakket persille.

Serveres med ekstra parmesan efter ønske og friskkværnet peber.





karakterer:
Opskriften er vist 12656 gange,
og udskrevet 73 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu