Vietnamesisk nudelsuppe

Vietnamesisk nudelsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.kalveschnitzel
0.25 tsk.salt
100 g.æggenudler
2 spsk.rapsolie
2 tsk.karry
1 spsk.revet ingefær
1 løg
1 l.grøntsagsbouillon
2 bdt.forårsløg
150 g.bønnespirer
150 g.sukkerærter
2 spsk.lime
2 spsk.lys vineddike
1 spsk.fiskesovs
2 spsk.soya
 Peber
 Purløg
 
Opskrift:
Skær kødet i ½ cm strimler, ca. 4 cm lange. Salt kødet, og stil det på køl.

Æggenudlerne tilberedes efter foreskrift, men ca. 4 minutter i kogende vand. Løget ternes, og svitses i olien med ingefær og karry. Tilsæt bouillon, og lad suppen koge i ca. 6 minutter.

Imens ordnes forårsløgene, som skæres i ½ cm. stykker på skrå. Skyl bønnespirerne. Tilsæt kødet, og når suppen atter koger, koges der i ca. 2 minutter. Tilsæt så bønnespirer, sukkerærter og forårsløg. Suppen koges yderligere et par minutter.

Smag suppen til med lime, fiskesovs, soya, peber og vineddike. De drænede nudler tilsættes inden servering, og der klippes frisk purløg over.

Tips:

Kan du ikke lide bønnespirer, kan de erstattes med f.eks. bambusskud.





karakterer:
Opskriften er vist 3313 gange,
og udskrevet 73 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu