Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Chokolade cupcakes med skildpadde mousse

Antal: 12 stk.

Ret : Kager i form

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :


Ingredienser:
 Mousse:
5 dl.fløde
8 store toms skildpadder
 
 Cupcakes:
1 æg
150 g.sukker
2 tsk.vaniljesukker
1 dl.flydende fedtstof
3 dl.kærnemælk
1 tsk.bagepulver
250 g.hvedemel
4 spsk.kakaopulver
80 g.toms mørk guldbarre
 


Opskrift:

MOUSSE:
(skal laves dagen før):
Smelt flødt og skildpadder i en kasserolle under svag varme, mens du konstant rører rundt.
Hæld moussen op i en skål og sæt den i køleskabet et døgn.

CUPCAKES:
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig masse.
Tilsæt flydende fedtstof og kærnemælk og rør godt rundt.
Sigt bagepulver, hvedemel og kakaopulver ned i dejen og rør rundt.
Hak chokoladen groft og vend stykkerne forsigtigt rundt i dejen.
Hæld dejen i muffins forme.
Bag kagerne på 200 grader (almindelig ovn) i 20-25 minutter.
Tag moussen ud af køleskabet og pisk den let.
Hæld den i en sprøjtepose og lav top på kagerne med moussen, når kagerne er kølet af.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 1654 gange,
og udskrevet 9 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu