Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Banoffee pie med guld barre

Antal: 8 Pers.

Ret : Kager i form

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :

Banoffee pie med guld barre, billede 4 Banoffee pie med guld barre, billede 1 Banoffee pie med guld barre, billede 2 Banoffee pie med guld barre, billede 3
Fotograf: Missy  

Ingredienser:
 Bund:
200 g.digestive kiks
100 g.smør
 
 Fyld:
1 ds.kondenseret mælk
3-4 bananer
2.5 dl.piskefløde
 Evt.krymmel
160 g.guld barre med mælk
 


Opskrift:

Fyld en kasserolle med vand, kom dåsen med kondenseret mælk i og kog den i tre timer.
Sørg for at dåsen hele tiden er dækket med vand.
Tag dåsen op af vandet og stil den til side, så den kan køle lidt af.

Lav bunden imens.
Knus kiksene fint.
Smelt smørret
Bland kiks og smør.
Beklæd en springform eller et tærtefad med et stykke bagepapir.
Kom kikseblandingen ned i og pres bunden fast og jævn.
Stil den i køleskabet en halv time, så bunden sætter sig rigtigt.
Dåsen med kondenseret mælk som nu er blevet karamel åbnes og hældes ud over bunden og fordeles forsigtigt.
Skær bananerne i skiver og læg dem oven på karamellen.
Pisk fløden og fordel den oven på fløden.
(Hvis du vil have krymmel på som ekstra pynt, er det nu det skal på.)
Del chokoladen i mindre stykker og pynt kagen.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2208 gange,
og udskrevet 6 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu