Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Lammeskank i karry

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød

LammeskankKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Lammeskank i karry, billede 4 Lammeskank i karry, billede 1 Lammeskank i karry, billede 2 Lammeskank i karry, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 g.lammeskank
20 g.smør
 
2 løg
2 porre
1 grøn peberfrugt
2 madæble
1 rød chilipeber
1 spsk.karry
1 tsk.salt
 peber
1.5 l.vand
 
 Smørbolle:
1 spsk.hvedemel
25 g.smør
 


Opskrift:

Kødet brunes på alle sider i en gryde i smør.

Alle grønsager skæres i tern på nær chilipeber og kommes i gryden ristes let med, chilipeberen kommes i hel og kan tages op når retten er tilstrækkelig stærk. Drysses med karry, salt og peber. Vand tilsættes, og retten småkoger under låg ca. 3 time til kødet er mørt.

Kødet tages op, og holdes varm på en tallerken.
Sovsen sigtes over i en anden gryde, grønsagerne kasseres, sovsen jævnes med en smørbolle. Jævnes og smages til med salt og peber.

Serveres med løse ris.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 492 gange,
og udskrevet 3 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Lammeskank i karry

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu