Lammeskank i karry

Lammeskank i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeskank

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :     
Lammeskank i karry, billede 4 Lammeskank i karry, billede 1 Lammeskank i karry, billede 2 Lammeskank i karry, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 g.lammeskank
20 g.smør
 
2 løg
2 porre
1 grøn peberfrugt
2 madæble
1 rød chilipeber
1 spsk.karry
1 tsk.salt
 peber
1.5 l.vand
 
 Smørbolle:
1 spsk.hvedemel
25 g.smør
 
Opskrift:
Kødet brunes på alle sider i en gryde i smør.

Alle grønsager skæres i tern på nær chilipeber og kommes i gryden ristes let med, chilipeberen kommes i hel og kan tages op når retten er tilstrækkelig stærk. Drysses med karry, salt og peber. Vand tilsættes, og retten småkoger under låg ca. 3 time til kødet er mørt.

Kødet tages op, og holdes varm på en tallerken.
Sovsen sigtes over i en anden gryde, grønsagerne kasseres, sovsen jævnes med en smørbolle. Jævnes og smages til med salt og peber.

Serveres med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 10961 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu